El Concurs Gastronòmic permet que aficionats i professionals demostrin la seva habilitat elaborant plats en què aquest peix sigui un ingredient destacat.
S'havien inscrit un total de 23 participants, tot i que finalment han estat 20 els que han entregat els seus plats dins l'horari estalert i han pogut ser valorats pel jurat.
Lliurament dels premis del concurs gastronòmic: El primer, per a la mermelada de la axova d'El Rebost de l'Empordanet; el segon, per a l'amanida de fulla de roure,tomata confitada,formatge de cabra,canard,fruits secs i anxoves de Conxita Sureda; i el tercer , per al "Beccaficu" de l'Alt Empordà de Luciano Ponzio
EL VALLE DE ORCE ERA EL "SILICOM VALLEY" PREHISTÓRICO.
-
Un nuevo estudio saca a la luz el carácter vanguardista e innovador de los
individuos que habitaron el valle granadino.
* FUENTE:LA VANGUARDIA: REDACCIÓ...
Hace 4 años
No hay comentarios:
Publicar un comentario